1001 kertaa kiitos!

1001 ääntä. Kuntavaaleissa 2021 saamani äänimäärä on pysäyttävä. Tuntuu epätodelliselta, että noin moni helsinkiläinen on valinnut yli tuhannen ehdokkaan joukosta juuri minut.

Kampanjan loppumetreillä alkoi tulla signaaleja, joiden perusteella uskalsin odottaa hyvää tulosta. Näin suurta äänimäärää en kuitenkaan todellakaan osannut odottaa. Nousin edellisvaalien viimeisen läpimenijän paikalta kokoomuksen listalla peräti sijalle 12, edellä lähinnä vain kansanedustajia ja muita eduskuntavaaleissa ehdolla olleita.

Äänimäärän nouseminen yli puolella kuntavaaleista 2017 kannustaa jatkamaan kahta kovemmin työtä järkevän Helsingin puolesta. Vallan mukana tulee myös vastuu, ja suhtaudun sen kantamiseen erittäin vakavasti. Aion olla saamani luottamuksen arvoinen.

Nyt on aika ottaa hetki happea ja levätä. Syksyn alussa alkaa kuitenkin kova työ, jossa aion muuttaa visioni ”Järkevä Helsinki – 10 teemaa ja 30 toimenpidettä” ehdotuksia johdonmukaisesti konkreettisiksi valtuustotoimiksi. Jos sinulla on muita hyviä ideoita ehdotuksiksi, joita voisin valtuustossa tehdä, olethan rohkeasti yhteydessä.

Hyvää kesää!

Kiitollisin mielin,
Dani